Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja tai lastenhoitaja - Tuusulan kunta

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!


Tuusulan kunnan varhaiskasvatuspalvelut on aikaansa seuraava ja innovatiivinen palveluorganisaatio, joka rakentaa palvelunsa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa tai kokenutta lastenhoitajaa Roinilan päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarve on heti ja kestää alustavasti noin kuukauden.

Toimit kasvattajatiimissä vastaten varhaiskasvatuksen pedagogiikan toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajan peruspalkka on tällä hetkellä 2739,40 kk ja lastenhoitajan 2337,72. Tehtävien täytössä noudatetaan työehtosopimuksen mukaista koeaikaa.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty em. opinnoilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoitusta. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat tai kokeneet lastenhoitajat.

Lisätietoja antaa 8.8. jälkeen vs. päiväkodin johtaja Hanne Järvinen, 040 314 4231, hanne.jarvinen@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-4238
  • 5.8.2022 - 19.8.2022 23:59
  • KuntaTuusulaUusimaa

Yhteystietomme

8.8. jälkeen vs. päiväkodin johtaja Hanne Järvinen, 040 314 4231, hanne.jarvinen@tuusula.fi.

Sinulle suositellut työpaikat