Varhaiskasvatuksen opettaja, Tiilikangas - Sotkamon kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tiilikangas - Sotkamon kunta

Varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä Tiilikankaan päiväkodin Isokarhujen esiopetusryhmässä 1.8.2019 alkaen.

Haemme iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa Isokarhujen esiopetusryhmään. Isokarhut on 12 lapsen luontoeskari, jonka tukikohtana on päiväkodin lähistöllä oleva kota. Ryhmässä toteutetaan Sotkamon kunnan esiopetussuunnitelmaa siten, että oppiminen tapahtuu suurelta osin luonnossa. Ryhmä on kokopäiväryhmä, jossa työskentelee opettajan lisäksi kaksi lastenhoitajaa.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään kuuluu kokopäiväisen esiopetusryhmän pedagogisesta suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä vastaaminen. Päiväkotimme varhaiskasvatuksen erityisopettaja on tiimin tukena. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen esiopettajan kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavaa työtapaa ja taitoa jakaa tehtäviä tiimin kanssa, sekä kykyä kohdata lapsi sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Edellytyksenä myös taito hyödyntää luontoa monipuolisesti oppimisympäristönä. Esiopetussuunnitelman (ja kuntavasun) mukaista osallistavaa ja kehittävää työotetta pääset käyttämään omassa tiimissä, työyhteisössä ja koko Sotkamon esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen kehittämistyössä. Innostuneesti työskentelevä pedatiimi, esiopettajien tapaamiset ja Sotkamon varhaiskasvatuksen henkilöstön yhteiset vakaillat rikastuttavat osaamisesi kehittymistä. Arvostamme pitkäjänteisyyttäsi, idearikkauttasi ja taitoasi toteuttaa esiopetussuunnitelmaa oman ryhmän tarpeisiin vastaten. Kerrothan mahdollisesta erityisosaamisestasi hakemuksessasi.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa ennen työsuhteen alkua hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. päiväkodinjohtaja Minna Piirainen, minna.h.piirainen@sotkamo.fi, 044 7502729ja kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, 044 750 2298.

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Tiilikankaantie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.
Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.
Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!

Tutustu työnantajaan