Varhaiskasvatuksen opettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Arkeologinkadun päiväkotiin vakituiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sinä lämminhenkinen varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa positiiviseen, innokkaaseen ja huumorintajuiseen työyhteisöömme!

Meille on tärkeää mahdollistaa jokaiselle lapselle pedagogisesti suunniteltu hyvä ja turvallinen perusarki.

Päiväkodissamme on seitsemän ryhmää kolmessa eri rakennuksessa, ja käytössämme on nykyaikaiseen oppimisympäristöön tarvittavat välineet. Olemme olleet mukana Steam it- tiede/ digi, liike ja ilmiö -hankkeessa.
Lähiympäristöstämme löytyy puistoja, rakentamattomia metsiä, urheilukenttä ja koulun liikuntasali, joita on helppo käyttää päivittäisessä työssämme. Talvella on lisäksi hyvät mahdollisuudet erilaiseen talviliikuntaan.

Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä ja pääset tänne helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla. Turku tukee tätä tarjoamalla käyttöösi työsuhdematkaedun. Omalla autolla matka keskustasta meille taittuu vain viidessätoista minuutissa, ja päiväkodin edustalla on reilusti parkkitilaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Huomioimme myös keväällä 2021 valmistuvat hakijat.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Tuija Putkonen p. 050 396 7134 tai tuija.putkonen(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Sivistystoimialan kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Arkeologinkadun päiväkoti
Osoite: 20460 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.