Varhaiskasvatuksen opettaja, Veturin päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Veturin päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettaja vakituiseen työsuhteeseen, yli 3- vuotiaiden lasten ryhmään. Veturin pieni ja ihastuttava päiväkoti sijaitsee Kilon juna-aseman välittömässä läheisyydessä, jossa kuitenkin luonnon läheisyys metsäretket ym. lenkkeilyn lähimaastossa.Toiminnassa panostamme lapsen hyvinvoinnin edistämiseen sekä hyvään yhteistyöhön vanhempien kanssa. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissa tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimisen edellytyksiä, jossa lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä myönteisiä elämyksiä. Arvostamme leikkiä ja tutkimusta lapsen luontaisena tapana oppia.Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja kehittämisestä kiinnostunutta, innostuneen työnotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi joustavaan työyhteisöömme. Haastatteluun kutsutaan reaaliajassa, sitä mukaa kun hakemuksia saapuu.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivistä tapaa työskennellä lasten kanssa sekä vasun perusteiden mukaiseen toimintaan sitoutumista ja innostusta kehittämisestä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, ideoita ja mukavaa, mutta sitoutunutta otetta varhaiskasvatustyöhön

vs. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Diana Pavel 040 5514959 diana.pavel@espoo.fi

Veturin päiväkoti
Osoite: Kilonpuistonkatu 3, 2610,

Tutustu työnantajaan