Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Veturin päiväkoti, kannustuslisä - Espoon kaupunki

Juuri Sinä, tervetuloa toteuttamaan ja kehittämään pedagogiikkaa kanssamme!

Pieni kahden ryhmän yksikkömme mahdollistaa sen, että meillä kaikki oppivat tuntemaan toisensa.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työtehtävään Veturin päiväkotiin. Päiväkodissamme on 2 eri ryhmää 0-5 -vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 3-5 -vuotiaiden Flamingojen ryhmässä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus ja yhdessä tekeminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi, perhe ja kasvattaja tulee kuulluksi ja nähdyksi meidän arjessa.

Odotamme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka kehittää mielellään uusia toimintatapoja lapsiryhmän tarpeita ajatellen. Yhteistyötahoinasi toimivat myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja. Jos sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa ja hyvä paineensietokyky yllättävissäkin tilanteissa, niin olet etsimämme henkilö.

Työpaikan nimi ja osoite: Veturin päiväkoti, Kilonpuistonkatu 3, 02610 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Tässä päiväkodissa kelpoisuuden omaaville työntekijöille maksetaan kannustuslisää ajalla 1.8.2022 - 31.7.2023. Lisän suuruus on 160 € / kk ja se maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Huumori, sinnikkyys ja kekseliäisyys ovat työvaltteja arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja,
Katja Kovanen, katja.kovanen@espoo.fi, p. 040 639 4318

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kilonpuistonkatu 3, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat