Varhaiskasvatuksen opettaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Hiidenrannan päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Hiidenrannan päiväkodin työyhteisö hakee joukkoonsa positiivisen ja pedagogisen työotteen omaavaa tiimityöskentelijää, jolle kasvatusoptimismi ja vuorovaikutus arjen tilanteissa ovat avainsanoja.
Hiidenrannan päiväkodissa toimii lämminhenkinen ja joustava työyhteisö! Työntekijän tulee ymmärtää työnsä merkitys lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukijana.

Viikolla 43 varajohtaja Outi Pelkonen antaa lisätietoja 050 523 0752.

Haastattelut järjestetään viikolla 44, Teams-kokouksena tai ulkona pidettävänä haastatteluna.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Hiidenrannan päiväkodin johtaja Minna Lammi, puh. 050 302 4403, minna.lammi(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Hiidenrannan päiväkoti
Osoite: Tiesmäenkuja 6, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!