Varhaiskasvatuksen opettaja, Viherkallion päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-5 -vuotiaiden ryhmässä. Sinulla on työkavereina varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Tule kanssamme kehittämään positiivista pedagogiikkaa ja liikunnan iloa. Tule osallistamaan lapsen mielenkiinnonkohteita. Tule meidän vahvaan työyhteisöömme!Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme sitä, että liikunta on lähellä sydäntäsi. Avoin uusille haasteille, sinulla olisi kokemusta kieli- ja kulttuurilapsista.

Päiväkodin johtaja Katja Karlsson 046 877 1448 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Viherkallion päiväkoti
Osoite: Viherkalliontie 5, 2710,

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan