Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, viisi (5) tehtävää - Liperin kunta

Liperin kunnan varhaiskasvatuksessa on avoinna varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviä.

Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee kunnan päiväkodissa 0-5-vuotiaiden lasten sisarusryhmässä. Päiväkotiryhmä voi olla mitoitukseltaan kahden tai kolmen kasvattajan ryhmä. Kunnassamme on kuusi päiväkotia, joista yksi on vuoropäiväkoti.

Varhaiskasvatuksen opettaja toimii lapsiryhmässä vastuullisena pedagogina. Hän suunnittelee yhdessä tiimin kanssa lapsiryhmän tarpeita vastaavaa toimintaa, sopii tiiminjäsenten työnjaosta ja ohjaa toimintaa varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajien ensisijaiset sijoituspaikat ja aloituspäivämäärät:

Viinijärven päiväkoti 1.6.2023 alkaen
Viinijärven päiväkoti 1.6.2023 alkaen
Paloaukean päiväkoti 1.8.2023 alkaen
Paloaukean päiväkoti 1.8.2023 alkaen
Puolivälin päiväkoti 1.8.2023 alkaen

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote ja työterveyshuollon todistus.

Palkkaus: 2 682,85 €/kk. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätäthän hakemuksesi sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta mahdollisimman pian. Haastatteluja voidaan sopia jo ennen hakuajan päättymistä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helisten p. 040 766 0940

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja noin 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat