Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa Pikku kasarmin päiväkotiin.

Pikku kasarmin päiväkoti sijaitsee Vaasan keskustassa, entisellä kasarmialueella. Päiväkoti toimii kahdessa eri rakennuksessa ns. kakkos- patterissa (alle esiopetusikäiset lapset) ja Soittokunnan talossa (esiopetusikäiset lapset). Päiväkotimme sijaitsee lähellä museoita, kirjastoa, teatteria ja eri liikuntapaikkoja. Meillä on toista kunnioittava ilmapiiri sekä vahva yhteisöllisyys, jossa lapsi on keskiössä.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka vastaa yhteistyössä toisen opettajan kanssa tiiminsä pedagogisesta toiminnasta, toteuttamisesta ja arvioinnista, sekä vastaa lapsen varhaiskasvatussuunnitelman laadinnasta yhdessä huoltajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ (75§ siirtymäsäännös) mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme kokemusta päiväkotityöskentelystä, sekä itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta.

Arvostamme kokemusta lasten parissa työskentelystä, oma-aloitteisuutta sekä lasta ja perheitä arvostavaa asennetta, työyhteisötaitoja, joustavuutta ja positiivista kykyä suhtautua muuttuviin olosuhteisiin.

Tarjoamme toisia arvostavan, reilun ja innostavan ammatillisen työyhteisön, jossa lapsi perheineen on keskiössä.

Lisäksi tarjoamme e-passin, kulttuuri- ja liikuntaedun. Vaasan kaupungin henkilökunta voi maksutta osallistua kaupungin liikuntapalveluiden liikuntaryhmiin. Myös uimahalliin pääsevät kaupungin työntekijät edullisesti. Etuja saa myös kaupunginteatterilta, kaupunginorkesterilta ja Vaasan kaupungin museoista.

Tehtäväkohtainen palkka on 2601,26€ / kk.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikolla 7-8.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Mia Jokipii, puh. 0400 697 177
mia.jokipii(at)edu.vaasa.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus / Pikku Kasarmin päiväkoti

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat