Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä - Hausjärven kunta

Tule tekemään tärkeää työtä lasten parissa! Meillä pääset mukaan innostuneisiin varhaiskasvatuksen tiimeihin, joissa toteutetaan varhaiskasvatustoimintaa sydämellä. Tiimeissä sitoudutaan työhön ja autetaan työkaveria. Läsnä olevat aikuiset, pienryhmätoiminta, luonto ja liikkuminen ovat täällä maaseudulla ns. meidän juttuja.

Hausjärven kunnassa haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Kirkonkylän päiväkotiin ajalle 1.8.2022-31.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuutena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on kelpoisuuden antava tutkinto. Myös juuri valmistuneet hakijat huomioidaan. Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja halua kehittää toimintatapoja.
Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/vko), työaikajakso on kaksi viikkoa. Palkka on 2599,08€/kk, ja työsuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Tehtävissä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisäksi valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta 8.7.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Pirkko Mäkinen puh. 0403306692, pirkko.makinen@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, varhaiskasvatus

Hausjärvi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kanta-Hämeessä keskellä kaikkea.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat