Varhaiskasvatuksen opettajan sijainen - Virtain kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettajan sijainen - Virtain kaupunki

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI HAKEE
Killinkosken päiväkotiin lastentarhanopettajan sijaista ajalle 1.8.2019 - 20.12.2019.
Tehtävä on Virtain kaupungin palvelussuhde ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista.

Lisätietoja

http://www.virrat.fi

Sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi; varhaiskasvatuspäällikkö Eija Viinikka-Virtanen, p. 044-7151391, eija.viinikka-virtanen@virrat.fi, vs. varhaiskasvatuspäällikkö/Killinkosken päiväkodin johtaja Elina Hakala, p. 044-7151470, elina.hakala@virrat.fi

Virtain kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Pylkkääntie 9, 34980 KILLINKOSKI, 34980 Killinkoski

Virrat on vireä jylhä luonnonkaunis 6800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjoisella Pirkanmaalla. Olemme kehittyvä ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin ja sekä kuntalaisten että henkilöstön hyvinvointiin. Taloutemme on tasapainossa, strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Virtain kaupunki on hoitanut talouttaan ja valmistautunut tulevaisuuden haasteisiin. Me olemme rakentaneet päiväkodin, rakennamme uuden yhtenäiskoulun, ulkoilumahdollisuutemme ovat erinomaiset. Virroilla on erinomaiset mahdollisuudet yhdistää työ, perhe, asuminen ja harrastaminen.

Tutustu työnantajaan