Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus - Tornion kaupunki

Tehtävän kuvaus

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Isopalon päiväkotiin ajalle 26.4.-30.11.2023.

Arvostamme positiivista ja innostunutta asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta vuoropedagogiikkaan. Tarjoamme sinulle hyvän, ammattitaitoisen ja turvallisen työyhteisön, jossa myös työuransa alussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja saa riittävän perehdytyksen ja tuen työhönsä.

Tornion kaupungin varhaiskasvatuspalvelut on vahvasti ajan hermoilla ja kehittää toimintaansa varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaisesti. Koulutamme henkilöstöä vuosittain. Toimintavuonna 2022-2023 panostamme erityisesti työntekijöiden työhyvinvointiin ja sujuvaan tiimityöhön.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§ mukainen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Sähköinen hakemus täytetään Kuntarekryssä.


Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Henkilöllisyystodistus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Keloneva, riitta.keloneva@tornioi.fi tai Henna Mikkola henna.mikkola@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornio kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat