Skip to main content
test

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavissa vakituisia varhaiskasvatuksen opettajien tehtäviä sekä useita määräaikaisia tehtäviä ympäri kaupunkia. Myös viheralueella.
Ilmoita hakutekstissäsi mistä alueesta olisit erityisesti kiinnostunut.

Tehtäviä täytetään 1.6.2022 jälkeen sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät.

Kelpoisuusehdot vakituisiin tehtävään: Varhaiskasvatuslain 240/2018 26 §:n mukainen vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat, esiopetuskelpoisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko

Palkka: 2 524,77 €/kk (tva1) ja 2632,94 €/kk (tva2)

Tehtävä täytössä noudatetaan koeaikaa, jok aon puolet määräaikaisuuden kestosta maksimissaan kuitenkin kuusi(6) kuukautta.

Tehtävää valitun on toimitettava 30 päivän kulueessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/paivahoito
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa va.palveluesimies Tuija Salo, p. 044-718 4082 viikosta 19 alkaen.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut, X päiväkoiti

Kuopio on lähes 120 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat