test
Varhaiskasvatuksen opettajan toimi - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva toimi Onnimannin päiväkodin vuorohoitoryhmässä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § mukainen kelpoisuus.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina. ( HUOM. muut todistukset toimitetaan myöhemmin). Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Päiväkoti Onnimanni, Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Toimessa on 4 kk:n koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liisa.koponen(at)haapavesi.fi puh. 044 7591 287 Päiväkodin johtaja
outi.pudas(at)haapavesi.fi, puh. 044 7591 281 Varhaiskasvatuspäällikkö

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Sivistys, Päivähoito

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, jossa on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.


Osoite: Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat