Viihtyisä ja vireä Urjalan kunnan sivistystoimi etsii joukkoonsa aktiivisia, hyvän vuorovaikutuksen omaavia, organisointikykyisiä ja pedagogiikan taitavia varhaiskasvatuksen opettajia (4 kpl) 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Päiväkotimme saneeraus ja laajennus on valmistumassa tämän vuoden aikana. Uusista tiloista ollaan muokkaamassa monipuolisia oppimisympäristöjä leikkiin ja toimintaan. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Työnantaja auttaa vuokra-asunnon hankinnassa ja asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä.

Urjala osallistuu kokeilukuntana kaksivuotiseen esiopetukseen. Varhaiskasvatuksessa arvostamme kehittävää työotetta, tietotekniikkataitoja, vastuunkantoa ja näkemystä varhaiskasvatuksen kokonaisuudesta. Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, joustavuutta sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Arvostamme toisaalta työkokemusta esiopetuksesta ja varhaiskasvatuksesta, toisaalta viimetiedon mukaista kasvatustieteen tutkintoa. Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 § 26 mukainen kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Kunnassa on tekeillä työnvaativuuden arviointi. Urjalan varhaiskasvatuksen opettajan palkka on alueellisesti katsottuna hyvä. Tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2 596 €/kk. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ennen vaalin vahvistamista tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Urjalan kunta on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Riitta Rajoo, varhaiskasvatuspäällikkö, p. 040 335 4315, sähköposti: riitta.rajoo@urjala.fi
Noora Kylliö, Laukeelan päiväkodin johtaja, p. 040 335 4317, sähköposti: noora.kyllio@urjala.fi

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: PL 33, 31760 Urjala

Urjala on vireä, alle 5000 asukkaan kaunis maaseutukunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana.

Sinulle suositellut työpaikat