Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajat - Sievin kunta

Sievin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuuksia toimintakaudelle 2022-2023.

Haemme hyvät tiimitaidot omaavia ja työhönsä positiivisesti asennoituvia varhaiskasvatuksen opettajia. Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Odotamme sinulta motivoituneisuutta, varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta, oma-aloitteisuutta, sekä innostunutta työotetta varhaiskasvatuksen sekä oman työn kehittämiseen. Ota rohkeasti haaste vastaan ja tule mukaan innostavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukainen kelpoisuus. Varhaiskasvatuksen opettajan kuukausipalkka on 2629,27 €.

Huomioimme valintoja tehdessämme myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat.

Tehtäviin valittujen tulee esittää rikostaustaote (504/2002).
Koeaika on työsuhteen kestosta riippuen enintään 6 kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Tiina Säisä-Junttila 044 4883 350

Lisätietoja

Sievin kunta

Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta.

Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 200. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna.

Heinäkuun kolmantena lauantaina vietetään perinteisiä Sievin Muttimarkkinoita!


Osoite: Juolukkatie 10, 85410 Sievi
Sievin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat