Skip to main content
test

Tule kanssamme luomaan lapselle hyvä arki! Osana Ylöjärven varhaiskasvatuksen 400 ammattilaisen ryhmää sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää omaa työtäsi, toteuttaa ideoitasi ja olla mukana kehittämässä työyhteisöäsi ja sen toimintakulttuuria.

Me Ylöjärven varhaiskasvatuksessa haemme vakinaisiin työsuhteisiin työstään innostuneita ja ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia Rinteen (päiväpuoli) päiväkotiin sekä Siivikkalan, Vuorentaustan ja Viljakkalan alueen päiväkoteihin.
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogisesta toiminnasta yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Työssäsi pääset toteuttamaan tiimisi pedagogista johtajuutta, käyttämään monipuolisia toimintatapoja ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi.
Työtäsi tukevat työyhteisön ja esihenkilön lisäksi päiväkotisi pedagoginen tiimi, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, S2-opettaja sekä erilaiset hanketyöntekijät ja yhteistyökumppanit.

Arvostamme ajanmukaista pedagogista tietämystä, hyviä tiimityötaitoja, tieto- ja viestintäteknistä osaamista sekä kehittävää työotetta varhaiskasvatuksen arjessa. Toivomme sinulta hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi sensitiivistä ja osallisuutta tukevaa työotetta, aitoa läsnäoloa ja kiinnostusta lapsiin sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin.

Ylöjärvellä tuemme täydennyskouluttautumistasi ja osaamisesi lisäämistä. Teemme aktiivista yhteistyötä Tampereen kaupunkiseudun korkeakouluyhteisön ja muiden oppilaitosten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin (26§) on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty manituilla opinnoilla. Kelpoisuusvaatimuksissa huomioidaan henkilöstöä koskeva siirtymäsäännös (75§).
Tehtävä edellyttää hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä voimassaoleva rikosrekisteriote.

Muistathan liittää hakemukseesi tutkintotodistuksesi.

Hakuaika päättyy 8.10.2023 kello 23.55

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/varhaiskasvatus
https://fi-fi.facebook.com/ylojarvenvaka/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eija Järvisalo, varhaiskasvatuksen aluejohtaja, p. 050 523 2141, eija.jarvisalo@ylojarvi.fi
Tiina Pajunen, suunnittelija, p. 044 431 4968, tiina.pajunen@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupunki, varhaiskasvatus

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin.


Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat