Skip to main content
test

Varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatusta ja esiopetusta antavat päiväkodit ja perhepäivähoitajat sekä kerhot ja perhepuistot. Lasten ja perheiden kaupunkina meille rakentuu jatkuvasti uusia päiväkoteja ja päiväkotikouluja. Kehitämme palvelua ja pedagogiikkaa vastaamaan lasten ja perheiden tarpeita sekä uusia opetussuunnitelmia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Meille lasten ja perheiden osallisuus on tärkeä asia. Jyväskylän laajan koulutustarjonnan ansiosta meillä on osaava ja pätevä henkilökunta.

Nyt haemme varhaiskasvatuspalveluihin

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJIA

toistaiseksi voimassa oleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävät sijoittuvat eri esimiesalueelle. Tehtävistä osa on pidennetyn aukioloajan päiväkodeissa. Vuorohoitotyöhön hakeutuvat sitoutuvat vuorohoidon kehittämiseen ja vuorotyöhön. Osassa tehtävistä on lyhennetty työaika.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 240/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat.

Tehtävien sijoituspaikat ja tarkat määrät selviävät rekrytoinnin loppuvaiheessa. Hakemuksessa voit valita ne päiväkotialueet, joissa olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2621,29 e/kk.

Tehtävät alkavat 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Hakemuksia käydään läpi ja haastatteluja toteutetaan jo hakuajalla. Haastattelut järjestetään paikan päällä tai etänä teams-sovelluksen kautta ja niihin kutsutaan henkilökohtaisesti. Tehtäviä täytetään sitä mukaa, kun niitä tulee avoimeksi ja sopiva tekijä löytyy.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtajat ja varahenkilöt:
Maiju Tiittanen (Janakka) puh. 0503118231 (22.6.2023 saakka),
Anu Lievonen (Savulahti) puh. 0505651025 (6.6. saakka) ja Anne Kuvaja puh. 0504729501 (ajalla 7.-22.6.),
Elina Niekka (Cygnaeus) puh. 0504780712 (12.6. saakka) ja Tiia Keemola puh. 0405727684 (ajalla 13.6.-22.6.)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat