test
Varhaiskasvatuksen palveluneuvoja - Paimion kaupunki

Paimion kaupunki hakee varhaiskasvatuksen palveluneuvojaa vakinaiseen virkaan 1.4.2022 alkaen.

Palveluneuvoja työskentelee varhaiskasvatuspalvelujen hallinnossa toisen palveluneuvojan työparina. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. varhaiskasvatuksen asiakaspalvelu, maksupäätökset, asiakaslaskutukseen ja palveluseteleihin liittyvät tehtävät, tilastointi, tiedottaminen ja muut varhaiskasvatuksen hallintoon liittyvät tehtävät. Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda kuuluu myös osaltaan tehtäväkentään. Käytössämme on Wilma-varhaiskasvatus- ja Primus-ohjelmat. Lisäksi palveluneuvoja pääsee mukaan hallinnollisten tehtävien puitteissa erilaisiin varhaiskasvatuksen kehittämishankkesiin. Tehtävä sisältää tarvittaessa toisen palveluneuvojan sijaistamista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta varhaiskasvatuspalvelujen hallinnosta. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta laskentatehtäviin sekä hyvää tietoteknistä valmiutta.

Tarjoamme kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä avointa ja positiivista, huumorilla höystettyä työskentelyilmapiiriä. Henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua täydennyskoulutuksiin sekä koko kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kehittämiseen esimerkiksi hankkeiden ja kehittämistyöryhmien puitteissa.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetuspäällikkö Hilkka Koret, p. 024745312, hilkka.koret@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Paimio on 11 000 asukkaan kasvava, maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat