Varhaiskasvatuksen perhekoordinaattori - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen perhekoordinaattoria vakinaiseen tehtävään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen perhekoordinaattori toimii asiantuntijana varhaiskasvatuksen palvelualueella lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämisessä yhteistyössä asiakkaiden ja varhaiskasvatuksen henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kanssa. Keskeistä tehtävässä on varhaiskasvatuksen asiakkaina olevien lapsiperheiden ennaltaehkäisevä ja varhainen tuki.

Tehtävä on uusi varhaiskasvatuksen palvelualueella ja tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään varhaiskasvatuksen kasvatusohjauskäytäntöjä ja malleja.

Tehtävässä edellytetään hyvinvointiosaamista ja sen monipuolista soveltamista sekä lapsiperhepalveluiden hyvää tuntemusta. Varhaiskasvatuksen perhekoordinaattorilta vaaditaan erityisiä yhteistyötaitoja asiakasperheiden vanhemmuuden tukemisessa ja toimiessaan laajasti lapsiperheiden palveluiden eri yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto ja lisäksi soveltuva erikoistumiskoulutus.

Tehtävän hoidossa eduksi katsotaan aiempi kokemus laajempien kokonaisuuksien johtamisesta tai koordinoinnista. Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Haastattelut ovat perjantaina 3.1. klo 9-15 ja tiistaina 7.1. klo 9-11.30

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen aluejohtaja Taina Savolainen, 050 581 0433 to 5.12. klo 10-11 ja ke 11.12. klo 13-14.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.