Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen perheohjaaja - Pirkkalan kunta

Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Haemme varhaiskasvatuksen perheohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vahvistaa omaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa. Varhaiskasvatuksen laadun takaavat toimivat rakenteet, kehittämismyönteinen ilmapiiri sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Tule mukaan osaavaan joukkoomme kehittämään pirkkalalaisten lapsiperheiden palvelua!

Varhaiskasvatuksen perheohjaaja toimii osana varhaiskasvatuspalveluja tarjoten perheille vanhemmuuden tukea, ohjausta ja neuvontaa luottamuksellisesti. Perheiden kanssa tehtävä työ on lapsiperheiden voimavarojen, osallisuuden ja toimintakyvyn tukemista arjessa. Tavoitteena on mahdollistaa perheille ennaltaehkäisevää ja varhaista tukea yhteistyössä varhaiskasvatuksen työntekijöiden ja eri sidosryhmien, kuten lasten ja nuorten tukipalveluiden ja sosiaalityön kanssa. Perheohjaaja asiantuntijana vahvistaa varhaiskasvatuksen piirissä olevien lasten ja lapsiperheiden elämänhallintaa ja hyvinvointia matalan kynnyksen palveluna. Lisäksi perheohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä varhaiskasvatusyksiköiden ja varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa sekä monialaisessa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu varhaiskasvatuksen eri yksiköihin.

Edellytämme kokemusta työskentelystä varhaiskasvatuksen ja perheohjauksen parissa. Arvostamme tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä ja taitoa heidän kohtaamiseensa, taitoa ja kykyä työskennellä erilaisten lasten, perheiden ja muuttuvien tilanteiden kanssa, lapsen kasvatusta ohjaavien palveluiden tuntemusta sekä kykyä käyttää erilaisia työskentelymenetelmiä. Odotamme rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta tehtävässä sekä motivaatiota hyödyntää monipuolisia vuorovaikutuksen tapoja kohtaamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai vastaava tutkinto.

Työsuhteiden täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38tuntia 15 min/vko ja työ on päivätyötä. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arja Raunio, varhaiskasvatuksen aluepäällikkö, 050 5623681, etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat