Skip to main content
test

Oletko varhaiskasvatuksen ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Haluatko tehdä työtä perhepäivähoitajana omassa kodissasi tai kolmiperhepäivähoitajana lasten kodissa?

Haemme perhepäivähoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin hoitajan omassa kodissa tapahtuvaan perhepäivähoitoon.

Työkokemus varhaiskasvatuksessa katsotaan eduksi. Työn ohessa työntekijä voi suorittaa perhepäivähoitajan ammattitutkinnon, mikä on suositus mahdolliselle vakinaiselle työsuhteelle.
Työaika on 40 t/vko 12 viikon työaikajaksolla.
Perhepäivähoitajalla saa olla samanaikaisesti ryhmässään neljä alle kouluikäistä lasta. Lapsilukumäärään lasketaan myös hoitajan omat lapset, eikä lapsilukumäärää saa ylittää edes tilapäisesti.
Hoitolapsista maksetaan palkkaa 400-500 €/lapsi/kk + kustannuskorvaukset sekä ilta- ja yötyölisät.
Kuten muukin varhaiskasvatus, myös perhepäivähoito noudattaa lakisääteisiä varhaiskasvatussuunnitelmia.
Perhepäivähoidossa tehdään alueellista tiimityötä ja hoitajille on vuosittain työaikana suunnittelu-, arviointi- ja koulutuspäiviä.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/paivahoito-kuopiossa
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavaa ma. palveluesimies Tuija Salo, p. 044-718 4082

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Kuopiossa päivähoitoa tarjotaan kunnallisissa ja yksityisissä päiväkoti- ja perhepäivähoitopaikoissa. Hoitopaikka järjestetään joko vuorohoitopäiväkodista tai jatketun aukioloajan päiväkodista, jos lapsen hoidontarve on päivähoitopaikan tavanomaisen aukioloajan ulkopuolella. Kuopion päivähoidossa on kuusi palvelualuetta, joiden aluevastaavat päiväkodinjohtajat antavat palveluohjausta kunnallisen päiväkotihoidon ja perhepäivähoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Päiväkodinjohtajat vastaavat yhdessä oman alueensa päivähoitopaikkojen järjestämisestä. Yksityisen päivähoidon palveluista vastaa yksityisen päivähoidon palveluohjaaja.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat