Skip to main content
test

Perhepäivähoito on hoitajan omassa kodissa, pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajan ryhmässä on neljä alle kouluikäistaä lasta. Perhepäivähoitajan työtehtävänä on varhaiskavatuksen suunnittelu ja toteuttaminen omalle lapsiryhmälle Humppilan kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Valintaa tehdessä huomioimme tehtävään sopivat ja/tai soveltuvan tutkinnon omaavat hakijat. Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaiktutustaitoja lasten ja huoltajien kanssa sekä kasvatukseen sopivaa kotia ja toimintaympäristöä. Työsuhde alkaa varhaiskasvatuksen kysynnän mukaan syksyn 2022 aikana. Työsuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kansssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Katja Ojala puh. 050 5422030, katja.ojala@humppila.fi

Lisätietoja

Humppilan kunta

Humppilan kunta sijaitsee Lounais-Hämeessä, vilkasliikenteisten 2 ja 9 valtateiden risteyksessä. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta valtatie 2:n varteen kehittynyt monipuolinen ja vireä kauppakeskus tavoittaa palveluillaan sekä paikkakuntalaiset että kauempaa matkustavat. Asukkailleen Humppila tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kunnalliset palvelut sekä hyvän yksityisen palveluvarustuksen.

Humppilassa asumisen tunnusmerkkejä ovat edullisuus, ruuhkattomuus ja luonnonläheisyys.


Osoite: Kisakuja 2, 31640 Humppila

Sinulle suositellut työpaikat