Varhaiskasvatuksen psykologi - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa töihin Kirkkonummelle osaksi kasvun ja oppimisen tuen kokonaisuutta. Meillä on helposti lähestyttävä, iloinen ja ystävällinen työtiimi, sekä sujuvasti haltuun otettava työkokonaisuus kunnassa, jossa yhteistyökumppaneihin tutustuu nopeasti ja asioihin voi vaikuttaa.

Kirkkonummen kunnassa on haettavana varhaiskasvatuksen psykologin vakinainen virka 5.11.2020 alkaen.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen toimipaikoissa työskentelystä, moniammatillisesta työotteesta ja ennaltaehkäisevästä työstä sekä asioihin vaikuttamisesta silloin, kun pulmat ovat vielä pieniä, saatat olla etsimämme henkilö. Työmme tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen lapsia, hyvinvointia ja oppimista, perheitä ja henkilöstöä. Osallistumme oppilashuoltotyöhön ja nivelvaiheen, varhaiskasvatuksesta kouluun, työskentelyyn aktiivisesti. Työtehtäviämme ovat mm. varhaiskasvatuksen toimipaikoissa havainnoinnit ja henkilöstön ohjaus, vanhempien kanssa käytävät keskustelut ja ohjaus, verkostopalaverit, tutkimukset ja konsultaatiot varhaiskasvatuksen opettajille. Yhteistyötä teemme tiiviisti mm. varhaiskasvatuksen ja esiopetuskuraattorin, neuvolan, perheneuvolan ja tukipalveluiden terapeuttien kanssa. Työ on merkityksellistä ja mielekästä.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Arvostamme kokemusta lasten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä sekä innostusta työn kehittämiseen. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, aktiivisuus ja kiinnostus moniammatilliseen työhön tukevat työssä onnistumista.

Tarjoamme sinulle säännölliset perehdytystapaamiset toisen psykologin kanssa sekä esimiehen ja kollegoiden tuen. Tiimiimme kuuluu kaksi psykologia ja kolme kuraattoria. Psykologeilla on työnohjausta ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä 5.10.2020 klo 12-14.

Hakemukset toimitetaan 30.9.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 312967).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Psykologi Aino Saarelainen p. 0401269740 (ma-ke 12-13) ja kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija Stina Simonsson-Raijas, p.0505774991

Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.