Varhaiskasvatuksen psykologin tehtävä - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen psykologin tehtävä - Liperin kunta

Opetushallitus on myöntänyt Liperin varhaiskasvatukselle erityisavustusta lasten tukipalvelujen kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen tukipalvelujen tulee olla ennakoivia, lasta ja perhettä ennaltavahvistavia. Tukitiimiin kuuluu tällä hetkellä kolme erityisopettajaa ja kaksi hyvinvointipedagogia sekä ostopalveluina olemme hankkineet lapsille musiikkiterapeuttista toimintaa.

Hankerahoituksella on mahdollista täydentää tiimiä psykologilla. Määräaikaista psykologin tehtävää (ajalla 1.9.2019 -29.5.2020) voi hoitaa kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Psykologin työn tavoitteena varhaiskasvatuksessa on osallistua yksittäisen lapsen ja perheen tai koko varhaiskasvatusyksikön tukemiseen. Psykologi voi olla mukana suunnittelemassa varhaiskasvatusyksikön tai -ryhmän hyvinvointia edistäviä interventioita. Työn painopiste on lapsen elämän tärkeiden aikuisten osaamisen ja jaksamisen ohjaaminen varhaiskasvatuksen arjessa.

Liperin varhaiskasvatuksella on Green Care -sertifikaatti, toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen, luontolähtöisen, eläinavusteisen ja tavoitteellisen puutarhatoiminnan periaatteet. Luonto voima ja luonto hoiva ovat tärkeitä elementtejä tukea tarvitsevien lasten elämässä.

Edellytämme tehtävään valittavalta psykologin kelpoisuutta. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee toimittaa Liperin työterveyshuollon lääkärin lausunto ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus KVTES mukainen ja toivomme hakijan esittävän palkkatoivomuksen.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Varhaiskasvatuksen vastaava
Mari Naumanen
p. 0400-152880 tai
Hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 0407660940 tai
sähköpostilla etunimi.sukunimi@liperi.fi

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan