Skip to main content
test

Kiinnostaisiko sinua resurssierityisopettajan tehtävä? Loviisan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Rauhalan päiväkotiin ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Hänen tehtäviin kuuluu ryhmän toiminnan kehittäminen ja erityisopetuksesta vastaaminen. Yhteistyössä ryhmän opettajan kanssa erityisopettaja osallistuu toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin sekä vahvistaa erityispedagogista osaamista pääasiassa ruotsinkielisessä lapsiryhmässä. Hän vastaa myös lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Lisäksi erityisopettaja toimii koko yksikön konsultoivana osa-aikaisena erityisopettajana molemmilla kielillä.

Haemme henkilöä, joka on vastuuntuntoinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa tilanteissa, mutta jolle myös tiimityöskentely on luontevaa. Hän arvostaa osallisuutta ja on valmis ennakkoluulottomaan, luovaan ja ratkaisukeskeiseen työtapaan tukeakseen lasta ryhmässä. Hän haluaa tuoda oman osaamisen koko työyhteisön käytettäväksi. Edellytämme lisäksi molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2 881,92 euroa ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta. Hakuaika päättyy 3.6.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh. 044-349 3132

Lisätietoja

Loviisan varhaiskasvatus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Rauhalantie 46, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat