Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen resurssilastenhoitajan toimi - Haapaveden kaupunki

Haemme Haapaveden kaupungin varhaiskasvatukseen vakituista resurssilastenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan toimeen. Ensisijainen sijoituspaikka on Onnimannin päiväkoti. Tehtävän aloitus 20.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Resurssilastenhoitaja työskentelee kiertävänä lastenhoitajana kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä äkillisissä sijaistarpeissa sekä niissä lapsiryhmissä, joissa on eniten tarvetta. Työaika viikossa 38h 15 minuuttia. Toivomme hakijalta mahdollisuutta työskennellä tarpeen mukaan myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Resurssilastenhoitajan työ on vaihtelevaa, pääset tutustumaan erilaisiin yksiköihin ja lapsiryhmiin. Tämän vuoksi odotamme hakijalta positiivista ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Eduksi luetaan työkokemus varhaiskasvatuksen parissa.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina. ( HUOM. muut todistukset toimitetaan myöhemmin). Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Varhaiskasvatustoimisto, Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liisa.koponen(at)haapavesi.fi, 044 7591 287 Päiväkodin johtaja
outi.pudas(at)haapavesi.fi, 044 7591 281 Varhaiskasvatuspäällikkö

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, varhaiskasvatus

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, jossa on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.


Osoite: Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat