Varhaiskasvatuksen resurssilastenhoitajat (2) - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen resurssilastenhoitajat (2) - Liperin kunta

Haemme Liperin varhaiskasvatukseen kahta lastenhoitajaa, he työskentelevät resurssin tehtävissä. Jokaisella lastenhoitajalla on sovittu oma päiväkoti, jossa hän työskentelee mikäli sijaisuuksia muissa päiväkodeissa ei ole. Resurssilastenhoitajan tehtävä edellyttää joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, että pääsee uudessa päiväkodissa nopeasti lasten ja henkilökunnan kanssa yhteistyöhön sekä pedagogiikan hallintaa.

Lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Eduksi luetaan vahva kiinnostus luontoon, kasvien viljelyyn ja kasvatukseen sekä eläinavusteiseen toimintaan sekä uuden Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (2018) tuntemus. Liperin varhaiskasvatuksella on Green Care -sertifikaatti, toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen, luontolähtöisen, eläinavusteisen ja tavoitteellisen puutarhatoiminnan periaatteet. Luonto voima ja luonto hoiva ovat tärkeitä elementtejä lasten elämässä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ja Liperin työterveyspalvelujen myöntämä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa: 1.8.2019

Palkkaus: KVTES:n mukainen.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 040-7660940

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan