Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen resurssiopettaja ajalle 2.8.2021 - 30.6.2022, viikkotyöaika 38,25h / vko, koeaika 5 kk. Työsuhteen nykyinen sijoituspaikka on Velhon päiväkoti.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa kieli- ja kulttuuritietoisuus painotuksella? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 2000 lasta.
Kotkan varhaiskasvatuksessa toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus ja myönteinen ajattelu. Työ sisältää lasten vuorovaikutuksen vahvistamista, pitkäkestoisen vuorovaikutuksen turvaamista, oppimisen tukemista sekä kaksi- ja monikielisyyden suunnitelman pohjalta työskentelyä yksikkötasolla.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka varhaiskasvatuksessa on 2533,86 €/kk. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen
jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Hakuaikaa on jatkettu 30.7.2021 klo 15.00 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan haussa huomioon. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin apulaisjohtaja Nina Laine (1.7.21 asti), nina.laine@kotka.fi, p. 040 186 3019 ja päiväkodin johtaja Tiina Kääpä (2.7.21 alkaen), tiina.kaapa@kotka.fi, p. 040 186 3019

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat