Skip to main content
test

Liedon varhaiskasvatuksessa on haettavana 3 ryhmäavustajan määräaikaista työsuhdetta. Yksi tehtävistä on vuorotteluvapaan sijaisuus.

Määräaikaisia ryhmäavustajia haetaan seuraaviin päiväkoteihin:

1. Lintukodon päiväkodissa Ilmaristen alueella 2.1.-31.7.2024 välisenä aikana. Ryhmäavustaja toimii alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Päiväkodissa on 5 ryhmää ja esiopetusryhmät toimivat Ilmaristen koululla.

2. Kisapuiston päiväkodissa Liedon keskustan alueella 2.1.-31.7.2024. Ryhmäavustaja toimii 1-4-vuotiaiden ryhmässä. Kisapuiston päiväkodissa on 2 ryhmää.

3. Melukylän päiväkodin esiopetusryhmässä Jokilaakson koululla on ryhmäavustajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 22.1.-19.7.2024. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen voidaan valita henkilö, joka täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot, https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.

Liedon varhaiskasvatuksen toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Toiminnassa korostetaan oppimisen iloa.

Painotamme toiminnassamme lapsilähtöistä työotetta sekä pienryhmätoimintaa. Arvostamme tiimityötaitoja, motivoituneisuutta uuden oppimiseen sekä kokemusta kasvun ja oppimisen tuen asioista. Oma-aloitteisuus ja joustavuus ovat työssämme tärkeää. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Ryhmäavustajien sijoituspaikka vaihtelee Liedon kunnan varhaiskasvatus- ja esiopetusyksiköissä kulloisenkin tarpeen mukaan ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Ryhmäavustajan työsuhteeseen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. koulunkäynninohjaaja). Tehtäväkohtainen palkka on 2165,54 €/kk.

Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Tehtävään valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Noudatamme valinnassa kolmen kuukauden (3) koeaikaa ja tehtävä täytetään ilman toimipaikkarajoitusta.

Liedon kaupunki on savuton työpaikka.

Liedossa 17.11.2023

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja Tarja Rämö p. 050 302 3919

Lisätietoja

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Lieto on noin 21 000 aktiivisen asukkaan viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki. Täällä voi nauttia pienen paikkakunnan tunnelmasta, kuitenkin aivan Varsinais-Suomen maakuntakeskus Turun vieressä. Tuotamme ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluja. Meillä työskentelee n. 820 eri alojen ammattilaista viidellä eri toimialalla. Pidämme henkilökuntaamme tärkeimpänä voimavaranamme ja tarjoamme hyvät edellytykset työn tekemiseen ja työyhteisössämme viihtymiseen.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat