Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja - Paimion kaupunki

Tapiolan päiväkodissa Paimiossa on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan tehtävä ajalle 9.10.2023-30.6.2024. Aloitusaika on neuvoteltavissa. Tehtävä jatkuu mahdollisesti pitempään.
Yhdessä oman tiimisi ja mukavan työyhteisön kanssa saat olla mahdollistamassa lapselle positiivisia oppimisen ja kasvamisen hetkiä.
Tapiolan päiväkoti tarjoaa ympärivuorokautista varhaiskasvatuspalvelua, mutta varhaiskasvatuksen ryhmäavustajana teet pääsääntöisesti päivävuoroa ajalla ma-pe.
Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Helsinki-Turku moottoritietä. Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Seppänen, päiväkodin johtaja, p. 0504093688, heli.seppanen@paimio.fi
Sandra Immonen, päiväkodin apulaisjohtaja, p. 0504727646, sandra.immonen@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Tapiolan päiväkoti

Paimio on 11 000 asukkaan maaseutumainen kasvava kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimio on ihmisläheinen, yrittäjyyttä tukeva, ympäristöystävällinen ja turvallinen kaupunki. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sähkömiehentie 2, 21530 Paimio, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat