Varhaiskasvatuksen S2-opettaja - Loviisan kaupunki

Oletko kiinnostunut toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä? Onko lasten osallisuus ja perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sinulle tärkeitä asioita? Onko sinulla korkea työmoraali ja työotteesi on kehittävä? Oletko parhaimmillasi työyhteisössä, jossa voit jakaa osaamistasi ja oppia uutta? Oletko sinä etsimämme henkilö?

Loviisan kaupunki julkaisee uudestaan haettavaksi varhaiskasvatuksen S2-opettajaa, joka toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja päiväkotien tukena ajalle 1.8.2021-31.12.2022. Tehtävässä painottuvat kielitietoisen pedagogiikan kehittäminen, kielen oppimisen tukeminen ja inklusiivinen varhaiskasvatus (mm. mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely). S2-opettaja tekee tiivistä yhteistyötä myös päiväkodin johtajien ja varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa monikielisten lasten asioissa.

Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät vahvat vuorovaikutustaidot, kyky organisoida työtä ja ajankäyttöä sekä arvostava kasvatusyhteistyön toteuttaminen. Aikaisempi kokemus kieli- ja kulttuuritietoisen opettajan tehtävistä ja kaksikielisyys katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset tehtävään on varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen erityisopettajan pätevyys.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka määräytyy KVTES:in mukaan ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta. Hakuaika päättyy 11.8.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh. 044-349 3132

Lisätietoja

Loviisan varhaiskasvatus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kiesitie 3, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat