Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisrekisteri - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien, avustajien, leikkipuisto-ohjaajien ja ryhmäperhepäivähoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Kaarinassa on 14 päiväkotia ja yksi varahoitokoti (ryhmäperhepäivähoito), joihin haetaan sijaisia kasvatus-, hoito- ja avustustehtäviin. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen, joten keikkatöitä voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi keikkatöitä voi tehdä myös avoimen varhaiskasvatuksen toiminnassa eli leikkipuistoissa ja HeiLurin liikuntakerhossa. Osa toiminnastamme järjestetään myös ruotsiksi. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Myös opiskelijat ja alan työkokemusta omaavat otetaan huomioon sijaisuuksia täytettäessä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, innostavan ja ajantasaisen työympäristön, sekä monipuoliset työtehtävät.

Edellytämme sijaisilta voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.
Sijaisen vastuulla on päivitää oma käytettävyys kolmen kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja sijaisuuksista ja Kaarinassa työskentelystä löydät täältä: https://kaarina.vuolearning.fi/login/sijaisenopas

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja

https://dreambroker.com/channel/86pdlhag/kpercsqt

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mika Pyy
Varhaiskasvatuksen palveluohjaaja
p. 040 5642 695
mika.pyy@kaarina.fi
Kiti Rajainmäki
Päiväkodin johtaja
p. 050 373 1023
kiti.rajainmäki@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat