Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Liperin kunta

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Liperin kunnan varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Etsimme työntekijöitä tarpeesta riippuen eripituisiin sijaisuuksiin päiväkoteihimme Liperin kunnan alueelle. Yksikkömme sijaitsevat Liperissä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsomme alalle sopivan koulutuksen tai alan opinnot sekä aikaisemman työkokemuksen lasten ja nuorten parista. Toivomme sinun olevan myös reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva aikuinen.

Haastattelemme kaikki soveltuvat hakijat ja pohdimme yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot sijaisuuksiin liittyen. Muistathan myös, että lyhytaikasetkin sijaisuudet voivat olla reitti vakinaisen työsuhteen löytymiselle. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, jos työt varhaiskasvatuksen parissa kiinnostavat!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Rekrytointikoordinaattori
Katariina Kaskes
puh. 050 477 8433
katariina.kaskes@liperi.fi

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja noin 13 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperi on viihtyisä asuinkunta, jossa on hyvät liikenneyhteydet lähialueen kaupunkeihin ja kauemmaksikin vaikkapa lentäen.
Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan