Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Kangasalan kaupunki

Tule tekemään sijaisuuksia Kangasalan kaupungin iloiseen, ammattitaitoiseen ja alati kehittyvään varhaiskasvatukseen! Meillä on tarjolla työtä, jossa saa luvan kanssa leikkiä.

Jos omaat positiivisen asenteen työhön, hyvät vuorovaikutustaidot ja halun tehdä arvokasta työtä lasten parissa, niin meillä on tarjota sinulle eri pituisia sijaisuuksia varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja avustajan tehtävissä.

Eduksi katsomme, jos sinulla on alan koulutus tai olet alan opiskelija. Sijaisuuksiin ei kuitenkaan aina vaadita alan koulutusta, vaan arvioimme soveltuvuutta tapauskohtaisesti ja perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Lähetettyäsi hakemuksen vastuuhenkilömme käsittelevät hakemuksesi ja saat ilmoituksen, kun sinut on lisätty sijaisrekisteriin. Ensimmäisessä sijaisuudessasi sinulta tarkistetaan työ- ja tutkintotodistukset. Yli 3 kuukauden pituisissa sijaisuuksissa on esitettävä myös rikosrekisteriote.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Sinulle voidaan tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Laurila, Kati Moisander, Hannu Päivinen (etunimi.sukunimi@kangasala.fi)

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat