Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Keuruun kaupunki

Tule meille töihin tekemään kanssamme Keuruusta lapsiperheiden paratiisia! Haemme osaajia varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien sijaisuuksiin. Tarvitsemme jatkuvasti sijaisia myös varhaiskasvatuksen asiantuntijatehtäviin.
Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa.
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen.
Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on samoin varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Sijaisuuksia pääsee tekemään jo opiskeluvaiheessa, kun opinnot ovat edenneet tarpeeksi pitkälle.
Asiantuntijatehtäviin sijaiselta vaaditaan tehtävästä riippuen varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen tehtävästä riippuva pätevyys ja työkokemusta kyseisestä tehtävästä.
Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisen esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Täytä sähköinen hakemus ja varaa sen jälkeen haastatteluaika varhaiskasvatuspalveluista varhaiskasvatuksen vastaavilta. Yhteystiedot Ulla Nybacka, ulla.nybacka@keuruu.fi, p. 0400 429543 tai Paula Vulli, paula.vulli@keuruu.fi, p. 0400 785572.
Ota haastatteluun mukaan:
- virallinen henkilöllisyystodistus
- tutkintotodistus
- alkuperäiset työtodistukset
- lisäksi jos sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva rikosrekisteriote (uutta ei tarvitse tilata haastattelua varten)

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Keuruu on vireä, n. 10.000 asukkaan seutukaupunki, jossa on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät kaupunkimme ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina merkittävästi muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Kaupunkistrategiamme mukaisesti Keuruu on Lapsiperheiden paratiisi. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, jossa on tilaa unelmille! Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat