Skip to main content
test

Haemme sijaisia Karkkilan varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin päiväkodeissa sekä esiopetusryhmissä ympäri vuoden (varhaiskasvatuksen opettaja, lastenhoitaja, ryhmäavustaja, ravitsemustyöntekijä-laitoshuoltaja). Pidemmät sijaisuudet, määräaikaisuudet sekä toistaiseksi täytettävät tehtävät laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan mm. Kuntarekryn sekä työvoimahallinnon sivuilla.

Voit ilmoittautua Karkkilan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä Kuntarekryyn. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus/koulutus Varhaiskasvatuslain 1.8.2018 6 luvun ja §75 mukainen koulutus ja riittävä työtaito

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu lasten parissa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Lisätietoja

https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Varhaiskasvatusyksikot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Viitanen, varhaiskasvatusjohtaja, 044 5533059, kirsi.viitanen@karkkila.fi

Lisätietoja

Karkkilan kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus

Karkkilan kaupunki on kotoisa ja yhteisöllinen noin 9.000 asukkaan kaupunki Länsi-Uusimaalla. Karkkila tunnetaan paitsi valimotoiminnasta, myös upeasta luonnostaan ja runsaasta tapahtumatarjonnastaan. Karkkila on kulttuuri- ja liikuntakaupunki, jossa on tarjolla arjen sujuvuutta, edullista asumista ja laadukkaat peruspalvelut. Karkkila sijaitsee valtatie 2:n varrella noin tunnin matkan päässä Helsingistä. Lisätietoja www.karkkila.fi.

Karkkilassa toimii 4 kunnallista päiväkotia (Haapala, Haukkamäki, Högfors, Toivike) sekä 3 esiopetusyksikköä koulujen yhteydessä. (Nyhkälä, Tuorila, Haukkamäki). Ympärivuorokautista hoitoa tarjotaan Högforsin päiväkodissa.


Osoite: Valtatie 26 B, PL 50, 03600 Karkkila

Sinulle suositellut työpaikat