Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Laukaan kunta

Haemme Laukaan kunnassa työntekijöitä varhaiskasvatuksen eri ammattitehtäviin ja eri pituisiin sijaisuuksiin. Tehtäviin palkataan varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen opettajia, perhepäivähoitajia ja avustajia.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan.
Yli kolme kuukautta kestävään Työsuhteeseen valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Luonnosta ja liikunnasta kiinnostuneelle Laukaan varhaiskasvatus on mainio työpaikka, koska varhaiskasvatuksemme painopistealueina ovat luonto, liikunta ja pienryhmätoiminta. Kasvattajatiimit ja työyhteisöt toteuttavat vasun eri osa-alueisiin pohjautuvaa kokopäiväpedagogiikkaa huomioiden myös lapsen yksilölliset tarpeet.

Laukaassa pidämme tärkeimpinä arvostavaa vuorovaikutusta, kohtaamista sekä lasten ja perheiden osallisuutta. Laukaan varhaiskasvatus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi sekä toimia osana laadukasta varhaiskasvatusta.
Sijaisuuksia on kaikissa Laukaan alueen varhaiskasvatusyksiköissä. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa tehtävän hoitamiseen. Työaika vaihtelee 6-17 välillä. Työnhakijalta toivomme kykyä toimia kaikenikäisten lasten (1-6v) parissa ja hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lievestuoreen päiväkodin johtaja Maarit Jokela p. 0400 178 446

Lisätietoja

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat