Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet: lastenhoitaja/opettaja - Ypäjän kunta

Haemme varhaiskasvatukseen sijaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sekä varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin syntyvän tarpeen mukaan. Sijaisuustarpeet voivat kestää yksittäisistä päivistä pääosin parin viikon jaksoihin.

Eduksi katsomme varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuusasetusten mukaisen kelpoisuuden tehtävästä riippuen. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös alalle opiskelevat tai kasvatusalan ammattilaiseksi aikovat, muun koulutuksen omaavat hakijat, joita tehtävät kiinnostavat tai esimerkiksi abiturientit. Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää.

Hae sijaisuuksia täyttämällä hakemus Kuntarekryn kautta! Kun olet jättänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelu voidaan tehdä puhelimitse, Teamsin kautta tai livenä. Haastattelussa tarkistamme määrittelemme yhdessä tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia. Hankithan myös rikostaustaotteen lasten kanssa työskentelemiseksi.

Lisätietoja

https://www.ypaja.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Purhonen
varrhaiskasvatuspäällikkö-varhaiskasvatuksen erityisopettaja
mari.purhonen@ypaja.fi
p. 044 435 2028

Lisätietoja

Ypäjän kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Heporannan päiväkoti

Ypäjän kunta on vireä ja vehreä asuinkeskittymä Kanta-Hämeessä, jonne pääsee helposti sekä muualta Kanta-Hämeestä että Varsinais- Suomen puolelta. Ypäjällä on monenlaisia palveluita asukkailleen ja olemme monen onnellisen ja iloisen asukkaan kotipaikka. Ypäjän kunta on savuton työyhteisö.

Varhaiskasvatusta järjestetän Heporannan päiväkodissa sekä esiopetuksen yhteydessä. Heporannassa toimii kolme eri ryhmää: 1-3-vuotiaat, 3-4-vuotiaat sekä 4-5 vuotiaat. Esiopetuksen oppilaiden toimipiste sijaitsee kirjaston tiloissa. Ypäjällä työskentelee myös perhepäivähoitajia, joiden varahoito on järjestetty päiväkodilla.


Osoite: Perttulantie 22-24, 32100 Ypäjä
Ypäjän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat