Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet, vuoropäiväkoti - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin vuoropäiväkodissa. Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, sosionomeja ja opettajia työskentelemään yksikössämme.

Työ on kolmivuorotyötä ja edellyttää kykyä työskennellä yksin, työvuoroista sovitaan aina erikseen. Tarjolla on myös viikonloppu- ja yötyötä. Tarvitset työssäsi taitoa kohdata eri ikäiset lapset ja heidän perheensä lämpimästi ja ammatillisesti.

Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 753/2018 mukaan. Myös opiskelijat ja alan työkokemusta omaavat otetaan huomioon sijaisuuksia täytettäessä.

Yli kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin tulee toimittaa itsestään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aluepäiväkodinjohtaja Leena Lumme p. 040 183 7524
leena.lumme@naantali.fi

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 18 800 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1 300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.


Osoite: Henrikinkatu 5, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat