Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi 216190 - Heinolan kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Haemme varhaiskasvatuksen sosionomia Heinolan kaupungin Hyvinvointi -toimialan pohjoiselle varhaiskasvatusalueelle. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Kettukallion päiväkoti.

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 425 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä oppilas- ja opiskeluhuolto, opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Varhaiskasvatuksen sosionomi työskentelee tiimin jäsenenä yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaisakasvatuksen lastenhoitajan kanssa. Hänen tehtäviin kuuluu:
Osallistua aktiivisesti toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen yhdessä tiiminsä kanssa.
Vastata lasten hyvinvointia tukevista järjestelyistä.
Tunnistaa ja arvioida lasten ja perheiden hyvinvoinnin riskitekijöitä.
Vahvistaa lapsen ja perheen hyvinvointia oikein kohdennetulla tuella hyödyntäen perhetyön ja lastensuojelun osaamistaan varhaiskasvatuksessa.
Tukea vanhemmuutta ja perheiden kasvatustyötä.
Vastata lapsiryhmän monialaisesta yhteistyöstä soisiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kanssa.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.

Arvostamme työkokemusta, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan/tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti.

Virkaan/tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika on 14.8.2022 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ajalla 1.8.-12.8.2022
Päivi Mikkonen
044 797 8620

Lisätietoja

Pohjoinen varhaiskasvatusalue

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Kettukalliontie 1, 18300 Heinola kk

Sinulle suositellut työpaikat