VARHAISKASVATUKSEN SOSIONOMIN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

Haemme varhaiskasvatuksen sosionomia Paavolan varhaiskasvatusyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8. 2021 - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt varhaiskasvatukseen valtionavustusta, joka on tarkoitettu koulutuksellista tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja varhaiskasvatuksen laadun kehittämiseen vuosille 2021 - 2022.

Varhaiskasvatuksen sosionomi edistää yhteistyössä päiväkodin johtajan ja henkilöstön kanssa yksikön yhteisöllisyyttä ja perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Hän osallistuu monialaiseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa sekä toimii vanhemmuuden tukemisen ja kehittämisen asiantuntijana yksikössä.

Varhaiskasvatuksen sosionomi osallistuu yksikön pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin esimerkiksi käyttämällä työssään erilaisia tunnekasvatusmenetelmiä. Työssä tarvitaan sekä vahvaa lasten ja perheiden hyvinvoinnin tuntemusta että varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista.

Työaika: pääsääntöisesti klo 8 - 16 välillä.
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
Palkka: 2648,48 € / kk + mahdolliset lisät
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja
Päiväkodin johtaja Soili Kohtamäki, p. 040 514 5832, soili.kohtamaki@hyvinkaa.fi
Varhaiskasvatuksen koordinaattori Riitta Peltonen-Hietamäki, p. 040 514 5831, riitta.peltonen-hietamaki@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Hyvinkää, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat