test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Forssan kaupunki

Haetaan varhaiskasvatuksen sosionomia (2357) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2022 alkaen.
Ensimmäinen sijoituspaikka on Päiväkoti Axel Wahren.

Huomioitavaa on, että varhaiskasvatuksen sosionomi tulee työskentelemään lapsiryhmässä ja hänen työnkuvansa painottuu vanhemmuuden tukemiseen, perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Palkkaus KVTES:n hinnoittelutunnus 05VKA044 mukaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Lisätietoja

https://lastenforssa.fihttps://peda.net/forssa/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvatus- ja opetuspäällikkö Tiina Kemppainen p. 050-5640008, tiina.kemppainen@forssa.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Forssa on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen.

Forssassa toimii kuusi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Neljässä päiväkodissa annetaan esiopetusta. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.


Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Savuton työpaikka Forssan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Forssan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat