Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin varhaiskasvatus hakee enintään viittä (5) määräaikaista varhaiskasvatuksen sosionomia Opetus- ja kulttuuriministeriön tasa-arvon edistämis- ja laadun kehittämishankkeeseen.

Tehtävät sijoittuvat päiväkoteihin ja sitoudut Kemin varhaiskasvatuksen laatulupausten pohjalta tehtävään työhön. Osallistut muun henkilökunnan kanssa hankkeen suunnitteluun ja havainnoit oman yksikkösi tarvetta tasa-arvon ja laadun edistämiseen ja edesautat omalla toiminnallasi hankkeen toteutumista lasten edun mukaisesti. Suunnittelet työtäsi itsenäisesti sekä osallistut ja osallistat muita. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, itsenäistä työotetta ja organisointikykyä.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain 540/2018 27§ mukainen sosionomin (AMK) pätevyys. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (503/2002) mukainen rekisteriote. Tehtävässä on koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Päätös lähetetään hakijoille sähköisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Maunu 040-1216612
johanna.maunu@kemi.fi

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Varhaiskasvatus

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat