test

Hei sinä lapsilähtöinen varhaiskasvatuksen sosionomi! Meillä on avoin tehtävä juuri Sinua varten päiväkoti Peikkolaaksossa Lapinjärvellä. Tehtävä on suomenkielinen, mutta ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä perheiden, päiväkodin henkilöstön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivomme positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.
Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Työaika on 38,15 min/viikko. Työpaikka sijaitsee työsuhteen alussa Porlammilla.

Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnan TVA-järjestelmän mukaan.

Lapinjärvi on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi
https://www.lapinjarvi.fi/paivahoito-ja-koulutus/paivahoito-ja-varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Thelma Lill-Smeds puh. 044-742 7120 etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi tai sivistystoimenjohtaja Pia Kokko puh. 050-543 9522 etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi

Lisätietoja

Lapinjärven kunta, Päiväkoti Peikkolaakso

Lapinjärvi on idyllinen, ihmislähtöinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla tunti Helsingistä itään. Päiväkoti sijaitsee kahdessa toimipisteessä kirkonkylällä ja Porlammilla. Lastenhoitajan tehtävä sijoittuu kirkonkylälle. Kunta ja päiväkoti ovat kaksikielisiä, mikä tarkoittaa kaksikielistä työskentely-ympäristöä. Päiväkoti Peikkolaaksossa on noin 100 lasta. Painotamme päiväkodissa positiivista ja lapsilähtöistä pedagogiikkaa osana UNICEF Lapsiystävällinen kunta -toimintamallin käyttöönottoa.


Osoite: Lukkarinpolku 5 F, 07800 Lapinjärvi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat