Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Kotkan kaupunki

Varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana kolme varhaiskasvatuksen sosionomin määräaikaista tehtävää 1.8.2022-31.7.2023. Hakuaikaa on jatkettu 3.6.2022 klo 15.00 asti. Aiemmin tehtäviä hakeneet otetaan huomioon.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä olla mukana kehittämässä sosionomin tehtävää joko vuorohoidon tai suuren päiväkodin toimintaympäristössä? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Työsuhteiden nykyiset sijoituspaikat ovat Katariinan ja Utumetsän päiväkodit, joissa työaikamuoto on yleistyöaika sekä Meripirtin vuoropäiväkoti, jossa työaikamuoto on jaksotyötä. Siellä työ on kaksivuorotyötä ja työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 1800 lasta. Kotkan varhaiskasvatuksessa toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaisia, joiden työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus ja myönteinen ajattelu. Työssä varmistat erityisesti lapsen hyvinvoinnin ja osallisuuden toteutumisen. Autat löytämään yhtenä ammattilaisena lapsen sekä kulloisenkin perheen voimavarat. Toimit erityisesti perhetyön ja ehkäisevän lastensuojelutyön tahojen kanssa yhteistyössä sekä ohjaat perheitä tarvittavien palveluiden piiriin varhaisen tuen toteutumiseksi.

Varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuusvaatimus on varhaiskasvatuslain (540/2018) 27 § mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2389,35 €/kk.Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Meripirtin päiväkoti; päiväkodin johtaja Kirsi Suomela-Inkeri p. 040764 2653
Utumetsän päiväkoti; päiväkodin johtaja Marja-Leena Peltomäki p. 040 652 6044
Katariinan päiväkoti; päiväkodin johtaja Irene Sipari-Vilhunen p. 040 075 0085
Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Anne Ahonen p. 040 763 4696

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Haukkavuorenkatu 5, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat