Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Kiuruveden kaupunki

Kiuruveden kaupungin varhaiskasvatuksessa haettavana sosionomin määräaikainen toimi.

Sosionomi työskentelee lastenhoitajan työparina. Toimet rahoitetaan hankerahoituksella. Työparin tehtävänä on toimia linkkinä perheen, varhaiskasvatuksen ja verkostojen välillä. Tehtävässä vaaditaan ratkaisukeskeistä ja konsultatiivista työotetta. Tehtävä on vaativaa ja monipuolista ihmissuhdetyötä eri tasoilla (mm. lapsiryhmä, työyhteisö, huoltajat, yhteistyökumppanit).

Sosionomin ja lastenhoitajan toiminnan avulla pystymme varhaisessa vaiheessa puuttumaan lapsen haasteelliseen/aggressiiviseen käytökseen ja tukemaan hänen vuorovaikutustaitojaan ja tukemaan oppimista. Suunnitelmallisen varhaisen puuttumisen avulla pystymme helpottamaan lapsen ryhmässä toimimista. Yhteistyö huoltajien, henkilöstön ja erityisvarhaiskasvatuksen kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Työparin tehtäväkenttänä on koko varhaiskasvatus ja tehtäviin valituilla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa tehtävänkuvaa ja aikataulua varhaiskasvatuksen johtoryhmän kanssa.

Tehtävä perustetaan hankerahoituksella ja ovat toistaiseksi voimassa vuoden 2023 loppuun. Sosionomin tehtäväkohtainen palkka on 2.500 €/kk. Tehtävässä noudatetaan KVTES:n sopimuksia.

Tehtävä täytetään 1.8.2022 alkaen. Valinnassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemukset tulee toimittaa vain sähköisen rekrytointijärjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta 25.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.kiuruvesi.fi/Suomeksi/Palvelut/Varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen johtaja Eeva Peltola, puh. 040 533 8547

Lisätietoja

Kiuruveden kaupunki, Opetus- ja sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Kiuruvesi on Luomu-Suomen pääkaupunki ja suomalaisen maaseudun sydän. Meillä ihmiset elävät kiireettömästi kaikilla aisteilla runsaiden elämisen mahdollisuuksien keskellä ja saavat menestyä omana itsenään.

Noin 8 000 asukkaan kaupunkimme sijaitsee Pohjois-Savon ja Pohjois-Pohjanmaan rajalla, sydämeltään kuitenkin täysin savolainen. Naapureitamme Savon puolelta ovat Iisalmi, Vieremä ja Pielavesi sekä Pohjanmaan puolelta Pyhäjärvi ja Pyhäntä.

Olemme vahva maatalouspitäjä: Suomen suurin naudanlihan tuottaja ja toiseksi suurin maidontuottaja. Olemme myös kotipitäjä Hingunniemen YSAO:n hevosalan koulutuslaitokselle. Suurin osa paikkakuntamme työpaikoista kuitenkin on palveluiden parissa.

Tällä hetkellä asukkaitamme palvelee 370 työntekijän ja viranhaltijan joukko. Työnantajana haluamme pitää huolta henkilöstöstämme: silloin pidämme huolta asukkaistamme ja kaupungistamme.


Osoite: Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi

Sinulle suositellut työpaikat