Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Kirkkonummen kunta

Hei varhaiskasvatuksen sosionomi, tervetuloa unelmiesi työpaikkaan!

Sinulle on tärkeää, että jokainen lapsi tulee positiivisesti näkyväksi. Kokeilet rohkeasti uusia toimintatapoja, jotta lapsen osallisuus toteutuu. Kestävän elämäntavan periaatteet ohjaavat työskentelyäsi ja sinua kiinnostavat lasten liikkuminen sekä luonnossa oppiminen.

Tule innostuneeseen ja rohkeaan ammattilaisten joukkoon Kirkkonummelle tekemään kestävää ja vaikuttavaa varhaiskasvatusta yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haemme varhaiskasvatuksen sosionomia toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Ensimmäinen sijoituspaikka on Kartanonrannan päiväkoti. Kartanonrannan päiväkoti sijaitsee lähellä metsiä, kallioita ja urheilupuistoa. Päiväkodissa toimii 6 lapsiryhmää. Työsi tukena on laaja joukko Kirkkonummen varhaiskasvatuksen ammattilaisia: toimipaikan oma varhaiskasvatuksen erityisopettaja, varhaiskasvatuksen kuraattorit, varhaiskasvatuksen psykologit, kieli- ja kulttuuriopettajat sekä digikoordinaattori ja muut asiantuntijat.

Sosionomina työskentelet vastuullisena kasvattajana lapsiryhmässä. Rakennat yhdessä työyhteisösi kanssa laadukasta varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä. Erityisosaamisellasi tuot yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia pedagogiseen työhön. Vastaat osaltasi monialaisesta yhteistyöstä hyvinvointialueen kanssa. Odotamme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja sekä halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esihenkilön
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Loistavat digivälineet
- Kilpailukykyisen palkan, 2670 €/kk
- Kattavat työterveyshuollon palvelut
- Henkilöstöetuina mm. ilmainen uintimahdollisuus Kirkkonummen uimahallissa, ilmaisia kansalaisopiston kursseja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 27§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus.

Toimeen valitun on esitettävä rikostaustaote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut järjestetään erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Huomioimme myös valmistumassa olevat opiskelijat sekä kelpoisten varhaiskasvatuksen lastenhoitajien hakemukset pätevien hakijoiden puuttuessa.

Hakemukset toimitetaan 29.2.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 494695).

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatkohaussa.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/kartanonrannan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Tuula Nyman puh. 050 4140672, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Kartanonrannan päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg

Sinulle suositellut työpaikat