Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Loviisan kaupunki

Oletko työstäsi innostunut ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyyden omaava henkilö? Jos vastaat kyllä nämä tehtävät saattavat olla juuri sinua varten! Haemme sosionomia Loviisan kaupungin varhaiskasvatukseen 1.8.2023 alkaen. Ensimmäinen sijoituspaikka on ruotsinkielisessä päiväkodissa, Villekulla daghem.

Varhaiskasvatuksen sosionomi työskentelee päiväkodin lapsiryhmän jäsenenä yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan kanssa. Hänen tehtäviin kuuluu
- osallistua aktiivisesti toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen yhdessä tiiminsä kanssa
- vastata lasten hyvinvointia tukevista järjestelyistä
- tunnistaa ja arvioida lasten ja perheiden hyvinvoinnin riskitekijöitä
- vahvistaa lapsen ja perheen hyvinvointia oikein kohdennetulla tuella hyödyntäen perhetyön ja lastensuojelun osaamistaan varhaiskasvatuksessa
- tukea vanhemmuutta ja perheiden kasvatustyötä ja
- vastata lapsiryhmän monialaisesta yhteistyöstä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kanssa.

Lapsilähtöinen työote on meille tärkeää. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta, idearikkautta ja positiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta lisäksi molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2562,75 euroa ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jos varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävä sinua kiinnostaa, lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun hakuajan aikana. Valinnat tehdään hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy 30.4.2023 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Lena Rosenqvist-Huhtanen, puh. 040 551 9115, s-posti lena.rosenqvist-huhtanen@loviisa.fi

Lisätietoja

Villekulla daghem

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kuningattarenkatu 21, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat