Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi - Urjalan kunta

Viihtyisä ja vireä Urjalan kunta hakee määräaikaista varhaiskasvatuksen sosionomia Pohjantähden päiväkotiin ajalle 2.10.2023 - 31.7.2024.

Sosionomina työskentelet vastuullisena kasvattajana lapsiryhmässä, missä suunnittelet, arvioit ja toteutat varhaiskasvatuksen pedagogista toimintaa ja tuet lapsen yksilöllistä oppimista varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhdessä tiimin kanssa. Erityisosaamisellasi tuot yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia kasvatustyöhön.

Varhaiskasvatuksen sosionomi osallistuu lapsen varhaiskasvatussuunnitelmien laatimiseen, toteuttamiseen ja arviointiin.

Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, joustavuutta sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan. Etsimme joukkoomme aktiivista, hyvän vuorovaikutuksen omaavaa, organisointikykyistä henkilöä. Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Uusitut tilat ja pihat mahdollistavat monipuoliset oppimisympäristöt leikkiin ja toimintaan. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Työnantaja auttaa vuokra-asunnon hankinnassa ja asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Rajoo, varhaiskasvatuspäällikkö, riitta.rajoo@urjala.fi

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Kulttuuria kukkiva Urjala! Urjala on reilun 4500 asukkaan pieni kunta hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pirkanmaalla. Puhallamme yhteen hiileen ja johdamme osallistavasti ja kannustavasti. Annamme mahdollisuuden vaikuttaa ja luomme kulttuurin, joka kannustaa tavoitelähtöiseen ideointiin ja kokeiluihin. Rohkea Urjala näkyy ja kuuluu.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat